BILLETSALG MED EN UNIK KODE

Billetterne vil blive solgt online via www.boldbillet.dk som de plejer. Der vil dog være én specifik metode, for at kunne gennemføre købsprocessen. Til kampen på fredag vil man KUN have mulighed for at købe billetter, hvis man tidligere har købt billetter via Boldbillet til en hvilken som helst hjemmekamp i Sundby, undtagen hjemmekampe mod Viborg FF.

Den e-mail man brugte til køb af en billet, vil være angivet som en Unik-kode. Hvis man aldrig har købt en billet via Boldbillet.dk, vil man altså ikke kunne få fingrene i en billet fredag aften, da systemet ikke har registreret den givne e-mailadresse på personen.

På den måde sikrer vi bedst muligt, at det er Fremad-fansene, der får fingrene i billetterne og ikke personer fra udeholdet, som protokollerne har noteret.

Er der enkelte personer, der altid har købt billetter via billetboden, vil man kunne sende en forespørgsel om at blive tilkoblet med en unik-kode. Vi skal dog se et bevis på, at der tidligere er købt billetter i billetboden. Send en mail med info til ml@faelite.dk.

Man vil maks. kunne købe to billetter pr. person ligesom til de forrige kampe. Billetsalget vil blive skudt i gang torsdag den 9. juli kl. 15:00. Der er stadig et begrænset antal billetter til kampene i Sundby, da vi er bundet op på maks. 500 aktører i alt.

Foto: Flemming Slabiak