DIREKTØRENS FØRSTE UGE

I juni måned kunne vi præsentere Fremad Amagers nye direktør. Navnet på den nye mand er Allan Ravn. Han har nu haft en periode til at blive kørt i stilling og gribe nogle spændende bolde, som han beskriver det.

Han har en topprioritet. Administrationen, der har sin placering i Rødovre, skal ud, hvor de hører til – på Amager sammen med truppen og staben.

Én af de første opgaver her i sin opstart, var at møde spillertruppen og staben:

”Jeg havde fornøjelsen af at møde truppen og staben. Formålet med det møde var at få præsenteret mig selv. Mødet blev desuden brugt til at fortælle lidt om, hvordan vi skal arbejde sammen. Vi skal samarbejde tæt for at opnå vores forskellige mål i klubben, og alle skal være med på den vogn. Uanset om det gælder resultater på banen eller samarbejdet med partnere eller fans,”

”Min start i klubben har været utrolig hektisk, med afvikling af en halv-sæson på rekordtid, støtte processen med den kommende lancering af vores fantastiske akademi, samt at møde utroligt mange forskellige mennesker i og omkring klubben. Til kampene i Sundby Idrætspark har jeg oplevet en fantastisk entusiasme, selvom det er under lidt specielle forhold i øjeblikket. Jeg er mere eller mindre kørt i stilling til rollen som ny styrmand, og der er mange spændende bolde i luften,”

”Topprioriteten for mig lige nu, er at få samlet det hele på Englandsvej – administrationen skal simpelthen være på Øen, og det skal gå hurtigt,” slutter direktør Allan Ravn.

Om et par timer åbner vi portene for samarbejdspartnere, sæsonkortholdere og fans – vi er SÅ klar til en storkamp mod Viborg FF!