FREMAD OG JESPER C GENFORENES

Vi starter lige uge 29 med en fantastisk nyhed – Jesper C vender hjem til Øen, og møder ind på Englandsvej 61 fra starten af den nye sæson.

Vores tidligere målmandstræner kunne tidligere på sæsonen melde ud, han stopper i Viborg FF med udgangen af denne sæson. Fremad Amager og Jesper har været i dialog henover den seneste periode, og har fundet frem til den rette løsning. Han vil fra den nye sæson genindtage rollen som målmandstræner i staben.

Det medfører nogle ændringer i Fremads trænersetup, hvor den nuværende målmandstræner, Christian Tiritiello, bliver udnævnt som ’Director of Analytics’. Det er en rolle, Christian vil præcisere for os i opstarten af den nye sæson.

Jesper valgte at søge til Jylland af personlige årsager – nu glæder han sig til at vende snuden hjemad igen:

”Fremad er en klub, jeg var en del af i mere end halvandet år, indtil jeg flyttede til Jylland af personlige årsager. Jeg nåede at være med fra starten af det nye projekt og en del af et hold, der var tæt på at overraske alle med en plads i playoff-spillet til Superligaen. Jeg har mange gode oplevelser fra tiden på Amager, og glæder mig til at komme hjem efter denne sæson,”

”Jeg flyttede til Jylland af private årsager, og det var den rigtige beslutning på det tidspunkt. Det har ikke været helt som forventet rent personligt, udenfor banen. Jeg har nydt tiden i Viborg FF og samarbejdet med de forskellige personer i fodboldklubben. Nu skal jeg fortsætte dedikeret og slutte ordentlig af herovre, inden jeg tager afsked,”

”Efter denne sæson er det så tid til at vende hjem til Sjælland igen, og det ser jeg virkelig frem til. Jeg er meget taknemmelig over, at Fremad Amager har ladt døren stå åben for et potentielt comeback. Jeg har haft en god dialog med trænerstaben omkring det her comeback, og vi har fundet frem til en rigtig god løsning. Det er stort set de samme ansigter, der er en del af klubben, og det bliver fantastisk at komme tilbage i vante omgivelser i Sundby Idrætspark,” slutter Jesper C.

Fremads cheftræner ’Valli’ glæder sig over optimeringen af staben og et gensyn med Jesper C:

”Vi har talt om vores sammensætning af staben, og vi skal følge med tiden – fodbolden udvikler sig hurtigt. Christians nye rolle som analytikeransvarlig skal hjælpe med at skabe bedre resultater, udvikle spillerne og forberede holdet på de kommende modstandere. Meget af den forberedelse foregår med video og data. Allerede tilbage fra tiden i Brommapojkarna, så jeg hans udvikling i analysearbejdet, og var meget imponeret. Det bliver en gevinst for os at gøre brug af hans evner på det arbejdsområde,”

”Vores førsteprioritet til at overtage posten som målmandstræner, var selvfølgelig Jesper. Vi nåede at arbejde sammen i et års tid, og vi havde et rigtig godt samarbejde. Han er meget dedikeret i alt, han foretager sig i sit arbejde. Han er mere end bare en målmandstræner, og er dygtig på flere områder. Både staben og spillerne ser frem til at få ham tilbage igen,” slutter Coach ’Valli’.

Tillykke til Christian og velkommen hjem, Jesper!