IVAN STANIC SØGER NYE UDFORDRINGER

Vores højreback, Ivan Stanic, kom til klubben i sommeren 2018. Han tog springet fra den bosniske Superliga for at prøve kræfter med den danske 1. division.

Siden har vores nr. 2 knoklet på grønsværen, når han har været i aktion. Efter to år i Danmark, vil Ivan prøve sig af andetsteds.

Derfor tager han afsked med Fremad efter den nuværende sæson. Han vil huske sin tid i klubben som en stor personlig oplevelse:

”Min kontrakt står til udløb efter denne sæson. Jeg har været i dialog med klubben i en periode omkring fremtiden. Vi er enige om en afsked efter denne sæson, og det gav mest mening for begge parter. Jeg er parat til at prøve mig af i en anden liga i udlandet,”

”Det har været en stor oplevelse for mig. Både at spille hjemmekampene i Sundby foran Fremad-fansene og være en del af det her hold. Jeg har fået mange gode venskaber, og jeg er meget glad for min tid i Fremad Amager. Det vil jeg altid huske tilbage på som en dejlig tid i min karriere,” slutter Ivan Stanic.

Tak for din fight og dit herlige humør, Ivan – held og lykke med de nye udfordringer!