SÆSONENS SIDSTE KAMP

Fremad styrer mod en glimrende slutspurt – 4 sejre i de seneste 6 kampe som ubesejret.

Vi slutter tilmed sæsonen af i Sundby for første gang i tre år. Det er en passende sæson at få den fornøjelse, eftersom vi er ubesejret på hjemmebane i mere end 8 måneder.

Vi er stadig omgivet af de samme restriktioner, og har derfor et meget begrænset antal billetter til kampen. Det betyder desværre også, at der ikke er udsigt til billetter for Vejle-fansene, der spiller sidste kamp i NordicBet Ligaen, inden den står på Superliga fra den nye sæson.

Til denne kamp vil vi stadig køre med samme billetproces, vi gjorde til den forrige kamp mod Viborg FF. Derfor er der KUN mulighed for at købe billet til kampen, hvis man tidligere har købt billet via Boldbillet.dk. Her vil sin mail-adresse stå registreret i deres system.

Vi er stadig lidt usikre på, hvornår de begrænsede billetter kommer i salg. Der kommer mere info i løbet af i morgen.