SEBASTIAN JOHN STOPPER I FREMAD EFTER DENNE SÆSON

Efter to år på Øen, er det blevet tid til at tage afsked med vores målmand, Sebastian John. Hans kontakt udløber efter denne sæson, og begge parter er enige om at stoppe samarbejdet efter lørdagens sidste kamp mod Vejle.

John tog titlen som sejrshelt i pokalkampen mod Lyngby efter straffesparkskonkurrence. Derudover holdt han også buret rent i en mindeværdig sejr mod de forsvarende pokalmestre, FC Midtjylland.

Den manglende spilletid har været svær at håndtere, men det har også styrket den 24-årige målmand:

”Efter dialog med klubben er vi blevet enige om, at samarbejdet ikke skal fortsætte efter denne sæson. Det er en fællesbeslutning, og det er det bedste for begge parter. Jeg ønsker noget mere spilletid, og det er min vigtigste prioritet. Der er ikke noget konkret på plads for min fremtid endnu, men jeg håber, at finde en klub med mere spilletid for at få spilleglæden tilbage,”

”Det er en tid, der har budt på personlige op- og nedture. Pokalturneringen er det, der står mest klart for mig. Det var to fantastiske kampe mod Lyngby og Midtjylland. Det var en stor personlig sejr, når der ikke var mange spilleminutter i Ligaen. Tiden har budt på mange vigtige bekendtskaber – både i form af holdkammerater og folk omkring klubben. Trods lidt modgang, har det været en vigtig læringsproces at stå i sådan en situation uden spilletid i en længere periode. Det har styrket mig meget, og det vil jeg tage med mig. Tak til klubben og fansene for de to år på Amager,”

Tak for nu, John - Held og lykke med de kommende udfordringer!