BILLETSALGET STARTER TORSDAG KL. 15

July 22, 2020

Så kan vi dele nyheder vedr. vores billetsalg til sæsonens sidste kamp. Restriktionerne har ikke rykket sig, og derfor bliver vi 500 personer i Sundby til at lukke og slukke denne meget specielle sæson.

 

Som tidligere nævnt, vil billetsalget foregå på samme måde som til Viborg-kampen. Derfor er der KUN mulighed for at købe billet til kampen, hvis man tidligere har købt billet via Boldbillet.dk. Hvis man KUN har købt billet til en Vejle-kamp i Sundby, vil man ikke stå registreret i systemet. Har man købt billet til en hvilken som helst anden modstander, så har man mulighed for at købe billet. Her vil mail-adressen stå registreret i deres system.

 

Billetterne vil kunne købes torsdag kl. 15:00 på www.boldbillet.dk.

Husk at der er begrænsede billetter til kampen, hvilket betyder at der kan være udsolgt rigtig hurtigt. Vi håber på bedre tider i den nye sæson i 20/21.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
FJELDHAMMERVEJ 15 / 2610 RØDOVRE / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk