BILLETSALGET STARTER TORSDAG KL. 15

Så kan vi dele nyheder vedr. vores billetsalg til sæsonens sidste kamp. Restriktionerne har ikke rykket sig, og derfor bliver vi 500 personer i Sundby til at lukke og slukke denne meget specielle sæson.

Som tidligere nævnt, vil billetsalget foregå på samme måde som til Viborg-kampen. Derfor er der KUN mulighed for at købe billet til kampen, hvis man tidligere har købt billet via Boldbillet.dk. Hvis man KUN har købt billet til en Vejle-kamp i Sundby, vil man ikke stå registreret i systemet. Har man købt billet til en hvilken som helst anden modstander, så har man mulighed for at købe billet. Her vil mail-adressen stå registreret i deres system.

Billetterne vil kunne købes torsdag kl. 15:00 på www.boldbillet.dk.

Husk at der er begrænsede billetter til kampen, hvilket betyder at der kan være udsolgt rigtig hurtigt. Vi håber på bedre tider i den nye sæson i 20/21.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk