FREMAD OPHÆVER SAMARBEJDET MED NGANIONI

Sent i sommerens transfervindue i 2019, skrev Fremad Amager kontrakt med venstrebacken, Louis Nganioni. Siden ankomsten til klubben, har den tidligere Lyon, Utrecht og Levski Sofia-spiller haft svært ved at slå igennem. Det er ikke blevet til den ønskede spilletid i indeværende sæson, og derfor har man nu valgt at ophæve samarbejdet.

Begge parter var enige om at ophæve kontrakten, og det har været en nem og fornuftig dialog:

"Louis og jeg har haft en rigtig fornuftig dialog omkring fremtiden. Det var en uholdbar situaiton for begge parter, og derfor var vi enige om at ophæve samarbejdet. Jeg sætter stor pris på den professionelle tilgang fra Louis, og vi ønsker ham held og lykke med de kommende udfordringer," siger Allan Ravn, direktør hos Fremad Amager.

Tak for indsatsen, Nganioni - god vind med fremtiden!