KAPTAJN-GABEL TAKKER AF OG TRAPPER NED

For anden dag i træk skal vi tage afsked med en stor klubmand – derudover bærer han anførerbindet for Øens hold. Mads Gabel spiller i morgen sin sidste kamp for Fremad Amager, og det er en stor personlighed, der forlader omklædningsrummet. Attitude, fight og lederskab er nogle af de superlativer, vores nr. 3 består af.

Gabel kom til klubben i januar 2017, og takker af efter hele 95 kampe i trøjen. Der venter ham en lidt anden tilværelse fremover, da han trapper ned for fodbolden. Fremover overgår han fra deltid til fuldtid som, Controller hos Bording Danmark, og satser på endnu mere tid med den lille familie.

Se og hør hele afskeden med vores kaptajn via videoen

Tak er bestemt også et fattigt ord i den her sammenhæng, Gabel. Vi ønsker dig og familien alt det bedste fremover, og glæder os til at se dig på lægterne i Sundby – og som du selv siger, måske på banen i pokalturneringen, når jagten på Europa starter igen.

#MadsGabel #KaptajnGabel

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk