MERE END 10 ÅRS SAMARBEJDE MED FREMAD

Vi er derhenne, hvor vi efterhånden ikke kan huske det præcise årstal - lidt ligesom et rigtig godt venskab henover mange år.

Men, én ting er sikkert; Dystan og Rosenberg hører sammen med Fremad Amager. Efter en tur i arkiverne får vi øje på den første kontrakt, der blev tegnet helt tilbage i 2008.

Trykkeriet med placering i Ballerup, er sågar også virksomheden bag produktionen af "Fremad Amager 100 år". Derudover har Fremad-fansene altid kunne læse kampprogrammerne, som også leveres direkte fra Ballerup.

De har forlænget deres aftale som netværkspartner, og forbliver en del af Øens Erhvervsnetværk:

"Vi har altid bakket op om Fremad ved både kampene i Sundby Idrætspark og til diverse arrangementer. Vi er meget tæt tilknyttet til klubben, og det har vi været i mere end 10 år nu. Vi har alle dage været klar til at bidrage med de ønsker, klubben har haft. Det samme gør sig gældende for virksomhederne i netværket. Det er en helt speciel klub, og det er blevet en del af os. Der er sket mange ændringer henover årerne i Fremad Amager, men det er et rigtig spændende projekt at være en del af - både fodbolden og Øens Erhvervsnetværk," siger Anne Ravndal (th. på billedet), grafisk konsulent og netværksansvarlig.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.dyro.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Allan Ravn via ar@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.