MO ABDALAS BLIVER CHEFTRÆNER FOR AKADEMIETS U17-DRENGE

Det er hamrende glædeligt at kunne præsentere MO Abdalas som en del af akademiets træner-konstellation. Han har de sidste to år stået i spidsen for BK Fremad Amagers U19-drenge, og nu bliver han ansvarlig for Akademiets U-17 drenge. I morgen middag kan vi præsentere cheftræneren for akademiets U19-hold.

Vores tidligere styrmand og anfører på førsteholdet, fortsætter nu med at forberede de unge spillere bedst muligt til en fremtid på Øens hold.

Hans stab medfølger som en del af sammensætningen, og det betyder meget for vores Ama’rkanske U-17 cheftræner:

”Jeg glæder mig helt vildt til at møde drengene i morgen aften. Derudover er jeg glad for at få min stab med ind over U17-holdet. Det bliver en spændende rolle at modne drengene og udvikle dem til næste niveau. Det vigtigste bliver at få skabelonen og træningen ordentlig på plads og udvikle dem hurtigere til både U19 og derefter seniorfodbold. Jeg kender forholdene og klubben, så vi skal bare ud og give den en skalle på træningsbanerne, og jeg er sikker på, at drengene glæder sig lige så meget som mig,” siger MO Abdalas, ny cheftræner for akademiets U-17 hold.

Akademichef, Philip Hansen, er meget tilfreds med at få MO ind i projektet:

”Det var rigtig vigtigt for mig at få MO med ind i det her projekt, der nu skal bærer ansvaret for selve ”indslusningen” til de her transitions år hos de unge spillere. Han er i gang med at videreuddanne sig via DBU’s trænerkurser, og han har en rigtig god erfaring med sig fra sin aktive karriere. Derudover har han et navn og en person, der hænger stærkt sammen med fodboldklubben og Amager. Jeg glæder mig til at få ham på træningsbanerne allerede i aften,” siger Akademichef, Philip Hansen.

Tillykke til MO og tillykke til Akademiet!