AC AMAGER ACADEMY

“Alliance of Clubs Amager Academy” – vi tager nu det næste store sportslige skridt i dag med åbningen af Akademiet. Det er en sammenslutning af klubber på Amager, hvor Boldklubben Fremad Amager og Boldklubben 1908 er klar til at indlede et spændende projekt.

”Alliancen af klubber på Amager starter med Boldklubben Fremad Amager og Boldklubben B1908. Vores klare målsætning er at få involveret flere klubber på Amager. Men lige nu handler det om at have tålmodighed og vise hvilket seriøst ungdomsprojekt, vi har søsat,” udtaler Fremads direktør, Allan Ravn.

Mandag den 27. juli 2020 er dagen, hvor vi tilføjer et stort og spændende kapitel i klubbens historie – vi kan i dag præsentere dét logo, der bliver placeret på spillertøjet hos akademiets spillere. I øjeblikket arbejder vores samarbejdspartner, Ama’r Sport, på højtryk for at have tøjet klar til U17 og U19, der har deres første træningspas i aften.

Her skal de introduceres for lederne bag projektet og de to nye cheftrænere. U19-cheftræneren vil blive præsenteret senere i dag.

Akademichef, Philip Hansen, ser frem til første træningsdag for spillerne på Akademiet:

”AC Amager Academy, kan endelig folde sig ud. Jeg er stolt over det her stykke arbejde fra alle involverede parter. Nu er det endelig tid til at komme derud, hvor vi brænder for at være – på træningsbanerne,”

”Det er nyt for trænerne og spillerne. Der er sat meget tid af til at lære projektet at kende. En vigtig del af opbakningen kommer nemlig fra ledere, trænere, og spillere, der bruger tiden på banerne. Jeg er ikke i tvivl om potentialet for at blomstre ret hurtigt med de ildsjæle, vi har fundet plads til af trænere og ledere,” slutter Philip Hansen.

Fremads direktør, Allan Ravn, møder stor opbakning fra ejerne til at tage et stort og vigtigt skridt:

”Det er et rigtig vigtigt skridt på vejen mod at drive en professionel fodboldklub. Et seriøst ungdomsprojekt i en fodboldklub af vores størrelse og med vores ambitioner, er en nødvendighed,”

”Vi har udarbejdet en fem-års plan, hvor der kun skal justeres på nogle få områder. Det betyder kort og godt, der er en stor opbakning fra ejerne til Fremad Amager. I den henseende har det været en stor prioritet at bygge videre på førsteholdets udvikling. Det har tilmed været ekstremt vigtigt at få moderklubben indrangeret i DBU’s licenssystem.

Ungdomsprojektet kræver tålmodighed for at kunne udvikle sig i det rigtige tempo og på sigt tiltrække flere klubber på Amager til sammenslutningen af et seriøst og velfungerende setup for ungdomsfodbold,” slutter Allan Ravn.