AFSKED I DEN KOMMERCIELLE AFDELING

Efter afslutningen på denne sæson, skal vi også tage afsked med andre end spillerne på banen. Bo Tue Knudsen sammensatte den kommercielle strategi før denne sæson, og har derfor arbejdet på at hæve oplevelser og fremhæve samarbejdspartnerne i eksponeringen.

Han skal nu tilbage til en velkendt hverdag, hvor han fortsætter som iværksætter:

"Mit mål fra starten var at bidrage med nogle nye kommercielle tiltag. Det er lykkedes med forskellige arrangementer i og udenfor Sundby. Pre-Match arrangementer, sponsorture og nye opsætninger med boderne i Sundby skulle give en bedre oplevelse. Det har været en vigtig del af en kommerciel optimering,"

"Jeg har stort set siden 1993 arbejdet i rollen som iværksætter. Fremadrettet vender jeg tilbage til den del igen, og det ser jeg frem til. Tiden i Fremad Amager blandt samarbejdspartnere, fans og kollegaer har været en stor fornøjelse. Der er et stort potentiale på Øen, og jeg er rigtig spændt på at følge det her projekt fra en lidt anden vinkel," slutter Bo Tue Knudsen

Fremad direktør, Allan Ravn:

"Jeg vil gerne takke Bo for en rigtig flot indsats. Nok har vi ikke haft en lang periode sammen i klubben, men jeg har stor respekt for hans beslutning om at gå "nye" veje med iværksætter-delen. Vi ønsker ham rigtig god vind med de udfordringer, der venter ham," siger Fremad direktør, Allan Ravn.

Tak for en fornem indsats, Bo – rigtig god vind med de nye udfordringer.