UGENS HELT STORE KLAPSALVE

Når nu man starter et, så markant, projekt som akademiet, er der naturligvis én eller flere samarbejdspartnere involveret. I dét her tilfælde er det Øens sportsbutik, der har givet den en skalle og leveret en overordentlig flot indsats.

Ama'r Sport stod standby til at få tøjet produceret hos alt fra U10 til U19 - og med flere ændringer undervejs, var der store smil fra Hanse og sine medarbejdere, der tog den ene sprint efter den anden.

De nåede at have alt tøj klar til Akademiet mandag eftermiddag/aften, og der var styr på hele bestillingen.

Derfor stikker vi lige handskerne i vejret, og sender klapsalver afsted til Ama'r Sport!

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk