AMAGER CENTRET ER NY SØLV PARTNER

Øen er vi sammen om – det er fælles for både Fremad Amager og Amager Centret.

Med kort distance til hinanden, er vi nu klar til at starte et spændende kapitel. Fælles for begge parter er også den udvikling, der finder sted sportsligt hos Fremad og de store renoveringer hos Centret på Reberbanegade.

Det nye samarbejde leder op til en forbindelse mellem sport og byliv.

De har nu indgået en aftale som Sølv Partner, og indtræder i Øens Erhvervsnetværk:

”Parallellen i det gode lokale samarbejde er vigtigt for os. Fremad Amager er Øens klub, og den har en helt speciel historie. Vi vil gerne være med til at skabe relationen med Fremad Amager og samle Ama’rkanerne omkring både sport og byliv. Vi tror på, gode venskaber kan dyrkes til noget succesfuldt,” siger Camilla Lassen, Head of Marketing hos Amager Centret.

Læs mere om centret lige her:

https://www.amagercentret.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.