FRANSK FORSTÆRKNING TIL DEFENSIVEN

Sommerens første signing er landet på Øen – Maxime Soulas har skrevet under på en kontrakt med Fremad Amager, og overtager trøjenummer 3 i truppen.

Den 21-årige centerforsvar kommer direkte fra den næstbedste række i Holland, hvor han har spillet fast for Jong PSV Eindhoven. Franskmanden blev hentet til den hollandske storklub fra Montpellier tilbage i 2016, hvor han blev tilknyttet PSV’s anerkendte ungdomsakademi. De seneste to sæsoner har han spillet fast i bagkæden som centerforsvar i Keuken Kampioen Divisie.

Fremad har haft øjnene rettet mod Maxime i en længere periode, og franskmanden har også været på besøg tidligere på året.

Coach Valli ser frem at få integreret sin nye forstærkning i truppen:

”Vi har fulgt ham i hele 2020, og undersøgt mulighederne for at få ham tilføjet i vores trup. Maxime har de vigtige individuelle færdigheder, vi skal bruge i vores taktiske koncept. Hans speed, teknik og taktiske forståelse bliver en gevinst for os i begge ender af banen. Han har en god fysisk kapacitet og træffer mange kloge beslutninger i sit spil,” siger Coach Valli.

I løbet af et par timer kan vi præsentere et interview med den nye Fremad-spiller.

Velkommen på Øen, Maxime!