BOWLERNES BOWLING CENTER FORLÆNGER AFTALEN

Bowlernes Bowling Center i Tårnby har nu valgt at fortsætte deres opbakning til Øens hold efter et godt samarbejde, siden deres indlemmelse for et år siden. Hos virksomheden er der også sket mange ændringer siden overtagelsen i september 2018.

Et stærkt lokalt netværk ledte de efter, og de ramte plet.

Derfor har de forlænget aftalen som Netværkspartner, og forbliver i Øens Erhvervsnetværk:

”Vi overtog virksomheden, uden at vide meget om driften af et bowlingcenter, og havde ikke noget stort netværk. Vi vidste, det krævede en indsats at få reklameret for virksomheden, og derfor blev vi en del af Øens Erhvervsnetværk. Netværk er med til at skabe forretning og møde nye personer/firmaer, og en god mulighed for noget eksponering. Vi står klar med åbne arme og brede smil til en hyggelig aften, børnefødselsdag eller andre arrangementer,” siger Karin og Finn Christiansen, ejere af Bowlernes Bowling Center.

Læs mere om virksomheden lige her:

https://www.bbc-taarnby.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.