FREMAD HENTER TYSK FORSVARSSPILLER

Så kan vi præsentere vinderen af gårsdagens Bip-test – vores nye venstreback, Marcus Mlynikowski, startede første træningsdag med at imponere trænerstaben med en stærk fysisk form.

Fremad har skrevet kontrakt med den 28-årige tyske forsvarsspiller, der spillede hos nedrykkerne fra Næstved Boldklub i den forgangne sæson. Han har nu mod på endnu mere fodbold i NordicBet Ligaen, og kommer også med erfaring fra både Chemnitzer FC og SV Werder Bremen II i den tyske 3. liga. Der var flere spændende tilbud fra DK og udland, men var tiltrukket af projektet og spillestilen hos Fremad.

Udover at være rigtig skarp atletisk, hvilket han viste på sin første træningsdag med en imponerende Bip-test, er han også udstyret med mange vigtige kvaliteter:

”Det er en vigtig tilgang for os, da vi har søgt efter en mand med noget erfaring. Det er nødvendigt i en trup med så mange unge spillere, og vi får en intelligent spiller i Marcus. I hans periode i Næstved, var han én af de bedste på holdet. Han passer perfekt til vores spillestil, og kan samtidig dække flere pladser i defensiven. Udover at få en mand med erfaring på banen, kan Marcus også bidrage med masser af erfaring i omklædningsrummet til de unge spillere,” siger Coach Valli.

Vi vender retur med et interview af den nye Fremad-spiller, der overtager trøjenummer 23.

Velkommen på Øen, Marcus!