VALON UDLEJES TIL HB KØGE

Der bliver skiftet ud på flere positioner forud for den kommende sæson. Efter sin langvarige skade i efteråret 2019, fik Valon kæmpet sig tilbage i marts måned. Det er ikke blevet til den ønskede portion spilletid, og derfor bliver vores nr. 6 udlejet til HB Køge. Den aftale er gældende for hele sæsonen.

Coach Valli er ærgerlig over at sende Valon afsted på en lejeaftale, men der skal træffes nogle svære beslutninger:

”Det er ikke nemt at give slip på Valon, der er en god spiller. Mit job er at forbedre holdet, og derfor skal man træffe nogle svære beslutninger. Der er kamp om pladserne på midtbanen, og det er ikke blevet til nok spilletid for Valon. Han skal spille hver kamp, og det er svært at finde plads til. Derfor får han muligheden for at spille hos HB Køge i den kommende sæson. Vi er ærgerlige over at miste ham, men ønsker ham god vind med sæsonen,” siger Coach Valli

God vind i den kommende sæson, Valon!