LUMEN LIGHT ER NY NETVÆRKSPARTNER

Oprustningen blandt samarbejdspartnerne fortsætter hos Øens Erhvervsnetværk, og der er nu underskrevet en aftale på Kirstinehøj 57.

Her holder Lumen Light til, og det samme gør en STOR Fremad-fan. Indehaveren af virksomheden, Peter Aaløse, tog vejen som selvstændig i maj 2019. Det er blevet til rigtig mange kampe på Sunny Side i Sundby med gode venner og familie, og derfor var det nemt med beslutningen om et samarbejde.

Derfor har Lumen Light indgået en aftale som Netværkspartner, og indtræder i Øens Erhvervsnetværk:

”Det var ikke så svært et valg. Jeg havde nogle gode snakke med Anette, og vidste det pegede i en retning af et samarbejde. Jeg er Ama’rkaner, og har altid boet på Øen. Nu har jeg også en virksomhed, hvor jeg gerne vil være tættere på klubben og netværket. Det er rigtig spændende alt det, der sker i og omkring klubben lige nu. Både kampene i Sundby og arrangementerne i netværket glæder vi os til at være en del af,” siger Peter Aaløse, indehaver af Lumen Light

Læs mere om virksomheden lige her:

https://www.lumenlight.dk/kontakt/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.