AMAGER SKILTE CENTER FORLÆNGER AFTALEN

De er en del af eksponeringen til hjemmekampene for Øens hold med skiltet ud til Englandsvej ved det gamle klubhus.

De har nu været med i mere end to år, og en del af deres håndværk er også at finde i Sundby Idrætspark. Amager Skiltecenter holder til på Fuglebækvej i Kastrup, og Ama’r har en stor betydning for indehaver, Søren Løfgren.

En forlængelse er nu på plads, og Amager Skilte Center forbliver i Øens Erhvervsnetværk:

”Jeg er født og opvokset på Ama’r. Min morfar kørte sågar turene ud til rensestationen med fyldte latrinspande fra København. Både hos mine forældre og familiemedlemmer har Ama’r altid haft en helt speciel betydning. Det gælder således også det lokale erhvervsliv, og derfor indgik jeg også et samarbejde for mere end to år siden. Jeg var egentlig ikke den store fodboldtosse, men ønskede en god eksponering og et stærkt netværk med mange forskellige virksomheder. Derfor fortsætter vi med vores opbakning til Fremad Amager,” siger Søren Løfgren, indehaver af Amager Skilte Center.

Læs mere om virksomheden lige her:

https://www.amagerskiltecenter.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.