JOHN'S KAGEHUS FORLÆNGER AFTALEN

Vi har nu rundet det 5. år for samarbejdet med John, og det fejres med endnu en forlængelse. Han har endda hævet sin rang i Øens Erhvervsnetværk, og kan nu kalde sig Sølv Partner.

John er meget seriøs omkring sin opbakning til Øens hold, og misser sjældent en kamp på tribunen i Sundby. Derudover har han i flere år medbragt kagerne til kampene i Sundby Idrætspark, hvilket han kan fortsætte med efter en forlængelse af aftalen:

”John’s Kagehus har været med i Øens Erhvervsnetværk siden 2015, da Fremad lå i 2. division. Så kom John Faxe til som træner, og holdet rykkede op i 1. division. Jeg er sponsor i Fremad, fordi det er Øens hold, og jeg er Øens bager. Jeg mener, det altid er sjovt at være med i et projekt, man tror på. Jeg har tit familien med til kampene, og det er en vigtig ting for os. Vi glæder os til at fortsætte opbakningen,” siger John Jønsson, indehaver og ejer af John's Kagehus.

Læs mere om virksomheden lige her:

https://johns-kagehus.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.

#ØensErhvervsnetværk