WEEKENDENS TRÆNINGSKAMP - MED TILSKUERE

Det er stadig en udfordring med diverse corona-restriktioner, og derfor var vi ikke sikre på afviklingen af sæsonens første træningskamp.

MEN, vi kan nu glædeligt fortælle at vi kan tillade et maks. antal tilskuere til kampen på lørdag mod HB Køge kl. 15:00.

Ligesom til kampene i NordicBet Ligaen vil der blive tilladt 500 personer i Sundby Idrætspark. Hvordan det kommer til at foregå, hvor mange pladser der er til rådighed og hvilke restriktioner I skal være opmærksomme på, hører I mere om senere på ugen.

Der skal hverken købes billet eller betales for indgang.

Hvad angår fornyelse- og køb af sæsonkort, er I nødt til at vente spændt. De få arbejdsomme personer i administrationen arbejder på højtryk for at samle enderne. Vi kan forhåbentlig dele mere info om priserne og startdato på salg af sæsonkort i midten af næste uge - tak for jeres forståelse!

#ForzaFremad