MIDTBANE-MAGIKER FORLÆNGER MED FREMAD

Det har været noget af en halvsæson for 20-årige Emmanuel Toku, der har spillet som fast mand i foråret. Siden sin ankomst i sommeren 2019 har den talentfulde ghaneser med en poleret venstrefod, vist prøver på sit store talent med finurlige driblinger, mål og oplæg i anden halvdel af sæsonen.

Han har nu forlænget sin kontrakt til 2023, og det er stort for den unge midtbanespiller:

”Det betyder rigtig meget for mig – jeg er så glad. Jeg vil gerne takke Valli og trænerstaben, der har gjort rigtig meget for at udvikle mig. Flere fans har rost mig efter kampene, og deres støtte betyder meget for mig. Familie og venner hjemmefra er stolte af mig og min udvikling, og de giver mig altid en stor opbakning. Med en ny kontrakt i klubben, er jeg kun endnu mere motiveret, og vil arbejde hårdere for at udvikle mig.

I den kommende sæson vil jeg fortsætte udviklingen og hjælpe holdet til sejr hver kamp i jagten på en oprykning,” siger Emmanuel Toku.

Cheftræner Valli har set en ung talentfuld spiller hæve sit niveau og bidrage til stemningen i omklædningsrummet:

”Toku har virkelig arbejdet hårdt for at udvikle sig. Han er en sympatisk og glad ung spiller, der har meget respekt for sine medspillere. Både til træning og under kampene har han formået at hæve sit spil, og mister sjældent bolden. Han er en vigtig spiller, vi ønsker at beholde så længe som muligt, og det er en vigtig forlængelse,” siger Coach Valli.

Tillykke med forlængelsen, Toku!