FREMAD HENTER TALENTFULD STOPPER

Så kan vi præsentere sommerens tredje signing – Mario Mladenovski har skrevet under på en kontrakt med Fremad, der løber til 2023.

Den 19-årige centerforsvar kommer fra mesterholdet i Nordmakedonien, FK Vardar, og har efter deres sæson tiltrukket sig en del interesse fra klubber i andre ligaer. Derfor har der også været kamp om den makedonske stopper, der fik sin landsholdsdebut mod Østrig i november 2019.

Mario blev allerede tilknyttet Vardars førstehold som 16-årig, hvor han rykkede op i seniortruppen efter seks måneder på ungdomsholdet. Han fik sit gennembrud i forrige sæson, hvor han blev en fast del af truppen til kampene i ligaen.

Nu skifter han hjemlandet ud med en tilværelse i Danmark, og efter kun tre dage på Øen er han imponeret:

”Der er flere årsager til, jeg landede hos Fremad. Der er en god organisation i klubben generelt, og det kan være med til at udvikle mig yderligere. Der er en meget professionel tilgang til forberedelse og udførelse på banen. Det er et stærkt setup, og det glæder jeg mig til at blive en del af,”

”Som person er jeg meget målrettet. Jeg sigtede efter debut på landsholdet, og det fik jeg sidste år. Jeg har store drømme og for at opnå de mål, skal der arbejdes stenhårdt. Jeg er ikke kun kommet her for at få en sjov oplevelse. Fremad Amager har valgt at satse på mig, og det skal jeg tilbagebetale hver eneste dag på træningsbanen. Kampene taler for sig selv. Der skal fight og intensitet på banen, og det vil jeg vise,”

”Jeg kan godt lide måden, der bliver spillet på i klubben. Det taktiske koncept passer til mig. Der er mange hurtige pasninger og meget bevægelse. Jeg kan bidrage med rigtig meget fight og godt duel spil. Jeg hader at tabe. Det er lige meget om det er en duel til træning eller i kamp. Ligaen virker meget fysisk præget, og det kommer til at passe fint til mig. Jeg glæder mig til mine første minutter i trøjen,” siger Mario Mladenovski.

Cheftræneren er rigtig tilfreds med at have løst kabalen i defensiven med den seneste signing:

”Med tilgangen af Mario har vi både styrket og lukket bagkæden. Vi har fundet en rigtig stærk spiller til bagkæden, hvor vi spiller med tre stoppere. Hans kvaliteter kan man se i pasningsspillet, positioneringen og med hans hurtighed. Han er en høj spiller, der også kan bidrage til dødboldene i begge ender. Offensivt er han rolig på bolden, og kan samtidig skifte tempoet i en kamp. Han er god både med korte og lange pasninger. Vigtigst af alt, får vi en rigtig sulten spiller ind på holdet, der har et stort ønske om at fortsætte sin udvikling,” siger Coach Valli.

Velkommen på Øen, Mario!

#DobredojdeMario #2