INFORMATION VEDR. TRÆNINGSKAMP

Inden vi for alvor skal se drengene i aktion i sæsonens første træningskamp mod HB Køge, deler vi lige lidt information med jer. Grundet de forsatte restriktioner skal man placere sig på et sæde på hovedtribunen. Der er ikke adgang til placering bag målene eller på Sunny Side, desværre.

Der vil være plads til 375 tilskuere, og det bliver først til mølle. Vi åbner kun én indgang, og det bliver indgangen under tribunen. Vi vil gerne bede jer om at være komme i rigtig god tid. Hovedindgangen fra Englandsvej vil være lukket grundet et håndboldstævne.

Kun hjemmeholdets fans må komme ind til kampen i morgen, hvor udebanefans ikke tillades adgang grundet de samme gældende regler som i NordicBet Liga.

Modsat tidligere træningskampe, vil der være mulighed for at købe drikkevarer til kampen. Derfor må der ikke medbringes hverken drikkevarer eller mad. Den ene bar som vi åbner, er placeret ved hovedindgangen. Her kan der kun betales via MobilePay og betalingskort.

Der er håndboldstævne i hallen, og derfor er det en udfordring med parkering af bilen. Hop på cyklen.

Der skal ikke betales entré til kampen. Der er kick-off kl. 15:00, og vi åbner portene kl. 14:00.

Husk afstand både i køen og på siddepladserne, tak!

Vi ses i Sundby!

Foto: Flemming Slabiak