SÆSONKORTENE ER LIGE OP OVER

Som nogle af jer måske kunne læse tidligere i dag, har Divisionsforeningen været ude med en udtalelse via bold.dk. Der er fortsat udfordringer med at få hævet antallet af de maks. 500 personer på danske stadions. Det giver mange udfordringer administrativt med håndtering af sæsonkortholdere, sponsorer, officials mm. før vi allerede er startet.

Den meddelelse kan I læse her:

https://llk.dk/pwptsx

Vi har vores sidste møde med vores nye billetudbyder mandag eller tirsdag. Her skal de sidste detaljer på plads, og kort efter kan vi endelig åbne salget af sæsonkort – så nu krydser vi fingre for lettere restriktioner, og holder jer opdateret omkring salget af sæsonkort. Derfor taler vi umiddelbart salg af sæsonkort fra midten af næste uge.

Hvad angår billetter til sæsonpremieren mod Vendsyssel FF, kan vi ikke sige mere, før der er truffet en beslutning om vilkårene til kampene i NordicBet Ligaen.

Husk at Fremad spiller sin anden træningskamp i morgen kl. 13:00, hvor Lyngby Boldklub har sørget for live-streaming af kampen via deres Youtube-kanal. Linket kan I finde her:

lbklive.dk/LBKYoutube