WINK DANMARK ER NY NETVÆRKSPARTNER

Den nye sælger, Simon Bonnerup Kristensen, er ved at opbygge sin base i Fremad, og har nu sat den første underskrift på papiret.

Efter et godt møde på Oliefabriksvej i Kastrup er der, vanen tro, afleveret en Fremad-trøje til den nye samarbejdspartner. Lokalsamfundet betyder meget for Wink Danmark, og derfor er der sammensat en spændende løsning, hvor virksomheden i Kastrup kan tilbyde deres ansatte og kunder en god oplevelse i Sundby Idrætspark:

"Wink Danmark A/S vil gerne støtte op om og være en del af lokalsamfundet her på Amager, det sammen med muligheden for at tilbyde vores kunder og ansatte en lidt anderledes oplevelse på Sundby Idrætspark, gjorde at det var et naturligt valg at starte et samarbejde med Fremad Amager. Vi ser frem til mange gode oplevelser,” siger Stig Nielsen, Adm. Direktør hos Wink Danmark A/S.

Læs mere om virksomheden her:

https://www.wink.de/dk/contact/locations/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.