FYSIOTERAPEUT SØGES TIL FULDTIDSSTILLING I FREMAD

Vi søger en fleksibel og omstillingsparat fysioterapeut på fuldtid som kan opfylde de krav, der er i en fodboldklub med fuldtids-setup i 1.division.

Du skal være faglig dygtig, have erfaring indenfor sportsfysioterapi (helst fodbold), være omstillingsparat, kommunikativt dygtig, beslutsom og stærk i vurdering af skader og genoptræning.

Du skal være indstillet på at et job som dette, er styret af træninger og kampe, og du derfor skal indordne dig efter dette.

Jobbeskrivelse:

  • Du skal informere, vurdere og behandle spillere ved træning og kamp.

  • Du skal vurdere og diagnosticere skader i forskellige faser og tilrettelægge planer i form af genoptræning og videre forløb.

  • Du skal informere det øvrige træner-team løbende og herunder særligt den fysisk træner om status og plan for de forskellige spillere.

  • Du skal indgå i et sundhedsteam bestående af dig, en massør og læge hvor du står for den primære kommunikation i dagligdagen.

  • Du skal have viden indenfor specifik træning, og hvad der kræves af en fodboldspiller i form af træning og kamp.

Jobbet som fysioterapeut i en fodboldklub kræver at du har en stærk faglig viden og erfaring, som du formår at sætte i spil. Du skal være dygtig til at tage beslutninger ud fra bedste faglige vurdering og holde hovedet koldt i et elitært miljø som dette. Du skal være stærk og klar i din kommunikation til spillere og øvrige stab.

Send din ansøgning til:

CEO

Allan Ravn

ar@faelite.dk