ØENS SPISESTED FORLÆNGER SAMARBEJDET

Samarbejdet fortsætter med en STOR Fremad-fan, og én af Øens herlige spisesteder.

De har både leveret fester til partnere og fans, og Yngve har været med i nogle år efterhånden. Hvis han kan få det til at passe ind, og det kan han selvfølgelig, så går turen til Sundby Idrætspark, når Fremad spiller hjemmekamp. Han har på kort tid fået opbygget en spændende restaurant med fokus på lokale råvarer.

Yngve har nu underskrevet en forlængelse, og forbliver i Øens Erhvervsnetværk:

"Øens Spisested støtter Øens hold, da det er naturligt med en lokal opbakning til hinanden. Jeg har fulgt Fremad Amager i mange år og været en del af fankulturen. Historien bag klubben og Amager som helhed, er meget interessant. Vi har eksisteret i fire år, og bruger kun lokale råvarer, fisk direkte fra stranden og grønt fra Dragør. Der sker en masse spændende ting, og det er sjovt at være en del af,” siger Yngve Fobian, ejer og indehaver af Øens Spisested.

Læs mere om virksomheden her:

http://oeensspisested.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.