FREMAD VINDER SLAGET OM TIDLIGERE DANSK U21-LANDSHOLDSKEEPER

Så kan vi endelig afsløre en ny mand mellem stængerne, så JC kan koncentrere sig om arbejdet på træningsbanen.

22-årige Jacob Pryts Larsen har underskrevet en treårig kontrakt med Øens hold, og møder ind til første arbejdsdag i morgen på Englandsvej. Efter mange år i Brøndbys ungdomsafdeling gik turen til Næstved i vinteren 2017.

Pryts er tidligere dansk U21-landsholdmålmand, og var også en del af det Næstved-hold, der overraskede med en 4. plads som oprykker i 18/19 sæsonen.

Efter konkurrence fra andre spændende klubber, har den unge keeper valgt en fremtid på Øen, og vores målmandstræner er tilfreds med udfaldet af samtalerne:

”Det har været en prioritering for os at få fat i Pryts, som er meget målrettet og god med fødderne. Han er en ambitiøs ung mand, og har rigtig meget attitude. Der skal arbejdes hårdt for at være med hos os, og det er han indstillet på. Der var tæt kamp om ham blandt flere konkurrerende klubber, og vi er glade for at kunne få ham på plads,”

”Personligt glæder jeg mig til at arbejde sammen med to målmænd, der har stor kvalitet, og kan presse hinanden på træningsbanen. Uanset om det er en spiller i marken eller en keeper på kassen, så skal der være et pres på spillerne til at blive endnu bedre og kæmpe for sin plads,” siger JC, målmandstræner hos Fremad.

Indenfor nogle timer vender vi retur med et interview af den nye Fremad-spiller!

Velkommen til Øen, Pryts!