VAR-SYSTEMET I AKTION - NEDERLAG MOD HVIDOVRE

Dagens træningskamp havde fokus på træningen af VAR-systemet for dommerne, og det var samtidig den sidste træningskamp i opstarten. Modstanderen var Hvidovre IF, og det blev til et snævert nederlag på 2-3. Forleden kunne vi præsentere en ny spiller inde på stregen. Jacob Pryts fik i dag sin uofficielle debut for klubben, og kom på banen fra starten af anden halvleg.

Franco stod for en føring til Fremad med sin scoring til 1-0 i første halvleg. Efter stillingen 1-2 i pausen til modstanderen bragte Mlynikowski balance i regnskabet med sin første scoring i Fremad-trøjen.

Derefter kom VAR i fokus. Sammy prikkede bolden i kassen til 3-2, og linjedommeren vinkede ikke med flaget. Men, der kom en melding fra VAR-rummet. Offside på Sammy ved målet.

Kort tid efter lukkede Hvidovre kampen til stillingen 2-3 i stedet for.

En glimrende historie fra dagens kamp var udtagelsen af to specifikke spillere. For første gang siden lanceringen af Akademiet, blev der indlemmet spillere i truppen fra de yngre rækker. Ibrahim fra U17 og Phillip fra U19-holdet var udtaget til dagens kamp, men kom desværre ikke i aktion.

Mon ikke vi kommer til at se mere til de to unge drenge!

Foto: Martin Timm