EN ANDEN VIRKELIGHED END FORVENTET - MIDLERTIDIGT

Meldingerne var spændende og decideret glædelige fredag aften, da regeringen kunne dele nyheden om en udvidelse af tilskuere i NordicBet Ligaen.

Men, så kom der en noget anden melding i dag. Udvidelsen af tilskuere på bestemte danske stadions er udskudt i 14 dage. Det gør sig gældende i flere kommuner i hovedstadsområdet og Københavns kommune.

Derfor vil sæsonpremieren desværre blive under samme restriktioner, vi kender til fra forrige sæson.

Vi har til gengæld en glædelig melding hvad angår salg af sæsonkort. Vi kan med alt sandsynlighed præsentere den nye billetudbyder i morgen, og dermed også starte salget af sæsonkort. Begge parter arbejder på højtryk i de her timer for at komme på plads med launch i morgen.

Her vil der være forkøbsret for personer, der var sæsonkortholder i forrige sæson. Mere info følger pr. mail til sæsonkortholdere fra forrige sæson. Den vil lande i jeres mailindbakke i morgen formiddag.

Vi havde forberedt os på en kampafvikling under helt andre forhold, og skal lige have samlet tingene anderledes igen.

Derfor følger der mere info om billetsalg til kampen senest på torsdag.

Så snart vi har et bedre overblik, bringer vi mere info om sæsonpremieren på lørdag.