JYSKE BANK ER NY NETVÆRKSPARTNER

Den her gang skal vi ikke bare byde velkommen til en ny partner – vi kan sige velkommen tilbage!

Igennem den seneste periode har de været undervejs med en organisationsændring, og har derfor skulle sammensætte den nye retning. Lige præcis dét med retningen er begge parter fælles om. Jyske Bank vil nemlig gerne med på den spændende rejse, som Fremad Amager har sat kursen efter.

De har nu skrevet under på en aftale:

”Der har været flere afgørende elementer for os med den her aftale. Udover at rejsen er interessant at følge, så har vi også ønsket at få noget mere eksponering. Det netværksmæssige virker rigtig interessant, og her håber vi også, at få nogle gode stunder. Nu er vi både med i netværket hos Dragør Golf og Fremad Amager, som i forvejen har et godt samarbejde kørende. Vi har privatafdelingen på Amagerbrogade og Sundbyvesterplads. Derudover har vi også Lokalt Erhverv København. Vi er glade for at være med, og ser frem til at følge med helt tæt på fra sæsonstart,” siger Jesper Holm Lind, Afdelingsdirektør hos Jyske Bank, Amagerbrogade.

Læs mere om virksomheden her:

https://llk.dk/xz7huu

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.