FREMAD SÆLGER ANGRIBER TIL TYRKISK KLUB

Der er for kort tid siden indgået en aftale med den tyrkiske klub, Tuzlaspor, om at sende Faris Zubanovic afsted pr. dags dato.

Processen er gået hamreende stærkt, og derfor trækker han nu en anden trøje over hovedet.

Faris kom til Øen i forrige sæson, og har haft svært ved at finde mange spilleminutter efter sin ankomst. Derfor fik han chancen for at kigge i andre retninger. Det er nu officielt med et skifte til den tyrkiske klub, der optræder i den anden bedste række.

Faris har sendt disse ord som sin afsked:

"Jeg er rigtig glad og stolt over at have optrådt for Fremad Amager. Det var min første klub på seniorniveau. Det har været fantastisk at være en del af en klub med så mange gode mennesker, og jeg har lært meget bare på et år. Jeg fik den her mulighed med et skifte til Tyrkiet, hvor jeg også har boet tidligere i mit liv. Jeg vil gerne takke alle for en rigtig god oplevelse, og ønsker Fremad Amager alt det bedste fremover," siger Faris Zubanovic.

God vind med fremtiden, Faris!