LOKALBOLIG AMAGER ER NY SØLV PARTNER

Lokalpatrioter, ildsjæle og viljen til at skabe gode resultater. Det er det fællesskab, som LokalBolig og Fremad Amager deler i nyt samarbejde.

Igennem længere tid har LokalBolig på Amager bejlet til Fremad A og ønsket at indtræde som sponsor af Fremad Amagers 1. divisionshold. Det er nu lykkes – med en aftale, som begge parter er meget tilfredse med. I årenes løb er de to LokalBolig-butikker vokset med flere medarbejdere og har i dag status som en af de førende ejendomsmæglere i området. Det har gjort det muligt at indgå et sponsorat af denne størrelse med Fremad Amager:

”Vi er en ejendomsmægler med en stærk lokal forankring. Vi er lokale og kender meget til området. Det gør man efter at have solgt boliger i samme kvarter igennem 15 år. Derfor er det oplagt for os at støtte lokalsporten. Og en så fantastisk klub som Fremad Amager, der har overlevet og haft succes i 100 år – det støtter vi meget gerne”, siger Brian Enoch Greve, der er ejendomsmægler og indehaver af LokalBolig Amager og LokalBolig Kastrup.

Læs mere her:

https://llk.dk/wjsybt

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.