MALERFIRMA SCHMEER FORLÆNGER SOM EKSKLUSIVE PARTNER

Det er knap 9 måneder siden, vi kunne præsentere en forlængelse for tredje gang med Malerfirma Schmeer. Her på dagen med sæsonpremiere mod Vendsyssel FF har de valgt at forlænge aftalen som Eksklusive Partner. Det er dermed den fjerde forlængelse, og det gode samarbejde fortsætter.

Som Guido skriver længere nede i teksten, så er det et firma med medarbejdere, der lever og ånder for Fremad A. Opbakningen er ikke til at tage fejl af, når der er kamp i Sundby. Der er tale om meget få kampe, der er misset i tiden som samarbejdspartner for Øens hold. De har tilmed fået sat skilte på to af lysmasterne i Sundby Idrætspark. De siger følgende om forlængelsen:

”Det er fantastisk det her. Vi fortsætter helt naturligt på den her rejse, og det er ikke den store overraskelse. For os er Øen noget helt specielt, og derfor bakker vi også op om Øens hold. Vi trives i klubmiljøet, og der sker så mange spændende ting. Med lanceringen af Akademiet er der kommet liv til ungdommen, og det er en seriøs og vigtig investering. Nu gælder det om at se førsteholdet vokse det næste stykke tid, og vi glæder os til sæsonpremieren i dag,” siger Guido Schmeer, ejer og indehaver af Malerfirma Schmeer.

Læs mere her:

https://schmeer.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.