SUNDBY SÆSONPREMIERE - 10 MÅNEDER SOM UBESEJRET

Kig godt på den her fantastiske bane i Sundby Idrætspark – den bane har vores drenge i de blå/hvide trøjer ikke tabt på i mere end 10 måneder!

Derudover får vi også fornøjelsen af sæsonpremieren i Sundby Idrætspark for 20/21 sæsonen i 1. Division. Sidst Vendsyssel FF var på besøg, havde de en lang tur hjem til Nordjylland efter 3-0 til Fremad A - lad os bare se en gentagelse!

Til alle sæsonkortholdere:

Husk gyldig billedlegitimation og kvitteringen fra jeres køb af sæsonkort, og fremvis det til vores fantastiske frivillige hjælpere ved indgangen. I skal benytte hovedindgangen fra Englandsvej. Er der problemer med modtagelsen af kvitteringen på købet af jeres sæsonkort, skal I straks sende en mail til ml@faelite.dk.

Det er ikke for sent at få fingrene i et sæsonkort - køb det her og få adgang til dagens kamp:

https://shop.fremadamagerelite.dk/s%C3%A6sonkort

Vi åbner for festlighederne kl. 15:00 – husk nu at holde afstand og oprethold distancen på siddepladserne med hvert andet sæde.

Så kan vi få endnu flere med på lægterne til hjemmekampene. Som nævnt forleden, er der ikke alm. billetter tilgængelige til denne kamp grundet den korte reaktionstid efter lokale corona-restriktioner.

VI SES I SUNDBY!