CHEFTRÆNEREN FØLGER OP PÅ SÆSONENS FØRSTE KAMP

Han kunne godt tillade sig at være tilfreds med præstationen forleden:

”Det var fantastisk at være tilbage igen og starte sæsonen. Under pre-season arbejder jeg uden et stort pres og uden for meget stress. I den periode har vi masser af tid til at fokusere og forberede os på sæsonen. Når først ugen op til sæsonpremieren er i gang, glæder man sig til kamp. Det er intenst og spændende, og sådan var følelsen også i løbet af ugen. For at sige det kort, er det fodbold, når det er bedst. Vi brænder for kampene på banen,”

”Selvfølgelig er jeg tilfreds med en 6-0 sejr, men det var ikke engang selve sejren, der var fantastisk. I hele opstarten har spillerne leveret en attitude, der ikke er til at tage fejl af. Den attitude gør det muligt at præstere på et højt niveau, og det kunne man se i kampen mod Vendssyssel. Der kunne man se hvad teamwork kan gøre for et hold.

Rutinen vi har bragt ind i truppen med bl.a. Marcus og Fisker, gav noget til de yngre kræfter i truppen. Selvom vi har mange unge spillere i truppen, har de rykket sig markant på en sæson,” siger cheftræneren.

Fra en storsejr og videre til en tæt kamp mod et andet formodet tophold i rækken – torsdag aften venter der en udebanekamp mod FC Fredericia. Der er altid gode tætte kampe mod netop FCF, og det bliver nok ikke anderledes denne gang:

”Der er altid nogle gode og tætte kampe mod Fredericia. Statistikkerne taler for sig selv, og det indebærer typisk en del mål. Det er to hold, der gerne vil have bolden og styre spillet. Hvis vi ser tilbage på begge holds præstationer de to seneste år, er der svingninger i præstationen. Derfor er det vigtigt at bevare fokus i kampen, selvom vi laver nogle småfejl,”

”Følelsen og forberedelsen i truppen er i top. Det giver sig selv efter så stor en sejr i sæsonpremieren. Vi kan ikke læne os tilbage og bare fortsætte i samme spor. Vi har efterhånden så meget kendskab til 1. Division og dens resultater. Der er stor fight i hver kamp uanset modstanderen, og vi skal bygge videre på spillet,” siger Coach Valli’.

Der er kick-off kl. 18:00 i Fredericia torsdag aften – her vil kampen kunne følges via Twitter eller Viaplay.