TO UNGE TALENTFULDE SPILLERE ER PÅ PLADS I FREMAD

I sidste uge landede der to kommende Fremad-spillere i Kastrup Lufthavn. Efter papirarbejdet er gennemført kan vi nu byde velkommen til Salisu Abdullahi og David Martin.

De kommer begge fra FDC Vista, og har derfor et kendskab til flere af Fremad-spillerne i den nuværende trup. De to unge drenge var med i en træningskamp i Tyrkiet på træningslejren. Nu har de skiftet trøjer, og skal fremover tørne ud for Øens hold.

Salisu (tv. på billedet) ligger placeret inde centralt på banen. De stærkeste egenskaber er hans driblinger, afleveringer og øje for spillet. Inden han tog turen til Rusland, havde han et par sæsoner i hjemlandet Nigeria hos P Sport. Nu tager han et spændende og stort skridt, og han er stolt af udviklingen:

”Jeg har drømt om at spille professionel fodbold siden jeg var helt lille. Det har været svært at komme igennem nåleøjet med et stort udvalg af fodboldspillere i hjemlandet. Det første store skridt kom med akademifodbold, og så handlede det om at sætte sig nye mål for hvert spring. Lige nu har jeg underskrevet min første professionelle kontrakt, og inden jeg sætter de næste mål i min karriere, skal jeg lige have tid til at nyde det. Jeg vil selvfølgelig kæmpe hårdt for at slå igennem, men jeg ved, at der er kamp om pladserne. Det skræmmer mig dog ikke,” siger Salisu Abdullahi.

Den anden tilgang er David (th. på billedet), der bliver genforenet med to af sine akademidrenge. Han har nemlig være indlemmet på det samme akademi i Ghana som Emmanuel Toku og Emmanuel Bio. De har derfor optrådt sammen på ungdomsniveau hos Cheetah FC, og kan fortsætte en spændende rejse sammen som seniorer. Den nye højreback er lynende hurtig og stærk på bolden. Han glæder sig til en stor udfordring:

”Det er en helt ny chance og en stor udfordring. Der venter mig en stor oplevelse. Jeg spillede en træningskamp for Fremad Amager på træningslejren for et halvt år siden. Jeg husker tydeligt, hvor vigtig den kamp var for mig. Det som har bragt mig hertil, er min dedikation, og det har været en del af min fodbolduddannelse. Jeg ved godt, der ikke venter en startplads fra dag 1. Arbejdet starter nu med at komme ind i start 11’eren. Det er helt sikkert nemmere at tilpasse mig med gode venner omkring mig. Der giver muligheden for at komme hurtigere på plads og fokusere på fodbolden,” siger David Martin.

Velkommen til Øens hold!