ADAM OG EVA FLYTTESERVICE ER NY NETVÆRKSPARTNER

Det sker efterhånden relativ tit at forholdet til Øen kommer i første række, når nye partnere bliver en del af netværket hos Fremad Amager.

Igen kan vi præsentere et samarbejde med en virksomhed, der holder til på Øen. Flyttefirmaet har eksisteret i mere end tre år, og har undersøgt deres muligheder for at blive indlemmet i et erhvervsnetværk. Derfor har samtalerne med vores sælger, Anette, bragt virksomheden frem til en løsning, der giver noget for begge parter. Derudover fylder fodboldklubben meget for indehaveren af Adam og Eva Flytteservice, Pierre.

De har nu skrevet under på en aftale, og indgår i Øens Erhvervsnetværk

”Vi valgte at gå ind i netværket hos Fremad Amager af simple årsager. Firmaet har adresse på Amager, og det samme har jeg personligt. Jeg er på udkig efter nogle flere erhvervskunder på Øen, og vil derudover gerne støtte op lokalt. I den seneste tid har jeg haft lidt tilbud på hånden i forhold til, hvor jeg skulle engagere mig. Jeg er stor Fremad-fan, og der sker mange spændende ting på og udenfor banen. Efter at have haft virksomheden i tre år var det på tide at blive indlemmet i netværket. Det bliver sjovt at komme tættere ind på klubben,” siger Pierre Lundgreen, ejer og indehaver af Adam og Eva Flytteservice.

Læs mere her:

https://aeflytteservice.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.