POSITIV CORONA-TEST HOS FREMAD-SPILLER

Onsdag i sidste uge havde Réda Rabeï en tilladelse til at rejse hjem til Frankrig for at blive gift. Denne tilladelse fik han tilbage i starten af 2020, og har derfor nu været ude af landet i fire dage. Franskmanden rejste afsted med en negativ test, hvor også resten af truppen modtog et negativt testresultat i samme omgang.

Efter åben dialog med Divisionsforeningen og de involverede parter om retningslinjerne, fulgte vi de instrukser, der skulle overholdes for at sende ham afsted og ikke mindst retningslinjerne ved hjemkomst. Få timer efter ankomst blev han testet, og få timer senere modtog vi det positive testresultat.

Han har været isoleret siden sin hjemkomst til Danmark søndag nat, og vi er i tæt dialog med alle parter omkring retningslinjerne de næste 14 dage. Rabeï har ingen symptomer, og har det godt.

Vi følger op med mere information omkring situationen med Rabeï.

  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk