22-ÅRIG HURTIG NORDMAND TIL FREMAD

Vi har hentet en spiller ind på en lejeaftale gældende til sommeren 2022 – vi får fornøjelsen af en ny mand i nr. 7, i form af normanden, Anwar El Younossi, der lejes i Botev Plovdiv i Bulgarien.


Den nye mand startede første dag på Øen med opsamling i lufthavnen, møde på Sundbyvestervej 60 og derefter en halv times snak med ”Urbanplanens Messi”, Mohammed Abdalas, der var på kontoret for at lukke sæsonen ned for hans U17-hold.

MO og Anwar fortsatte deres samtale på marokkansk, og allerede fra dag 1 kunne Anwar få lidt bonusinfo om klubben fra vores tidligere 10’er.


Tilbage i foråret startede dialogen omkring spillere, der kunne være interessante fra klubben i Bulgarien til den kommende sæson. Her et par måneder senere kan vi byde velkommen til en nordmand, der bliver en rigtig god tilføjelse, udtaler Sportschef Gaxe:


”Vi har haft Anwar med de seneste par uger, hvor han har haft mulighed for at tilpasse sig omgivelserne og forberedelserne til den nye sæson. Jeg var i Bulgarien i foråret for at starte dialogen om spillere, der kunne optræde for Fremad Amager i den nye sæson, og Anwar var rigtig interessant. Anwar har tidligere spillet for Sarpsborg i Norge, og har rigtig godt styr på hans rolle som højre wingback eller kantspiller. Han har god fart, en rigtig fin teknik og et skarpt overblik,”


”Før denne sæson havde vi et ønske om at tilføre et mere skandinavisk præg på holdet, og Anwar passer perfekt ind i vores rammer. Han er på meget kort tid faldet godt til i omklædningsrummet og på banen. Det er en rigtig god tilføjelse for os,” slutter Gaxe.


Den nye Fremad-spiller, for den kommende sæson, har haft lejlighed til at fremvise både form og spil de sidste to uger. Anwar har derfor kunne tilpasse sig både omgivelserne i Danmark, der minder meget om Norge, som han selv siger. Endnu vigtigere er det at Anwar havde muligheden for at lære holdet og trænerstaben at kende, så han er rustet bedre til sæsonstarten:


”Det er dejligt at være tilbage i Skandinavien igen, hvor Danmark for mig minder en del om Norge. Jeg havde en samtale med Gaxe for et par måneder siden, hvor han var i Bulgarien og indledte en snak om et potentielt ophold i Danmark til denne sæson. For mig var det rigtig interessant, da jeg fik muligheden for at komme tilbage i mine vante omgivelser, arbejde igennem og kæmpe for en plads i start 11’eren. Det har været godt for mig rent personligt med et halvt år i Bulgarien, og nu glæder jeg mig bare til at fortsætte tilværelsen på Amager,”


”Stemningen og ånden i omklædningsrummet har en rigtig god dynamik, og det er nogle gode drenge, der er en del af holdet. Det kræver meget lidt tid for at falde til her. Trænerteamet har sammensat en god træningskultur, og det er fedt at være en del af. Jeg er med på, at der stilles store krav til spillerne, og det trives jeg under. Som spiller bruger jeg min fart og teknik i højresiden af banen, og kan placeres både på en back og lidt fremme i banen. Peter har styr på, hvordan vi skal spille, og han placerer mig, hvor jeg passer bedst ind i det taktiske udgangspunkt. Jeg glæder mig helt vildt til at få startet sæsonen og møde fansene,” siger Anwar.


Velkommen til Ama’r, Anwar!