76 ÅR I MED- OG MODGANG

Efter tre år uden et besøg i Sundby Idrætspark, fik Henning Sandstrøm ( endelig muligheden for "at vende hjem" til Englandsvej 61 til søndagens kamp mod Silkeborg.

I hele 76 år. Vi tager den lige igen;


I hele 76 år har Henning fulgt sin hjerteklub, Fremad Amager. I forbindelse med forrige kamp, var han inviteret til fodbold i VIP-afsnittet i Sundby via vores samarbejdspartner, Malerfirma Schmeer.

Der var ikke meget at skrive hjem om i forhold til slutresultatet. Til gengæld var det en bevæget Henning, der modtog en ”Match-Worn” spillertrøje fra Øens kaptajn, Lukas Engel.

Vi talte med Henning kort efter kampen:

”Det er jo mange år siden, jeg startede med at gå til fodbold i Sundby. 76 år må det så være nu. Jeg har desværre ikke kunne deltage til kampene i de seneste tre år, da jeg bliver ældre og det ikke er så nemt at komme rundt omkring. Derfor følger jeg stadig min hjerteklub, så meget jeg nu kan,”

”Der er nogle rigtig gode spillere på det nuværende hold, og det ser rigtig godt ud på banen normalt. Resultat i dag var ikke så godt, men sådan er det jo en gang imellem. Det er altid dejligt at være her i Sundby Idrætspark, og det ligner jo sig selv. Det bliver kun bedre for hver gang, man får en kamp med sig. Det har været en rigtig god dag med en god behandling. Jeg vil gerne takke Lukas Engel for at overrække mig hans spillertrøje fra kampen,” sluttede Henning Sandstrøm, inden han takkede for venligheden.

Som nogle skarpe Fremad-fans måske kan ane, så var Henning i selskab med den tidligere Fremad-spiller, Arno Jensen (tv. for Henning på billedet). Da vi delte et holdbillede fra 1988 i mandags, var Arno også en del af de 11 startende på det holdbillede.

I med- og modgang - tak for besøget, Henning!