ALLAN RAVN: ØKONOMISK STABILITET, SPILLERUDVIKLING- OG SALG ER HJØRNESTEN I STRATEGIEN

Direktør Allan Ravn taler ind i en sæsonafslutning med manglende sportslige resultater og præstationer under niveau.


”Der er to kampe tilbage i sæsonen, og vi har samlet set som klub underpræsteret. Derfor handler det nu om at give den bedste opbakning til det midlertidige trænerteam og spillertruppen, så vi kan komme i mål med to gode præstationer og resultater mod Kolding IF og Vendsyssel FF,”


”En meget væsentlig opgave ved at drive fodboldforretningen, Fremad Amager Elite, bliver i de kommende år at opnå økonomisk stabilitet. Der har været nogle store underskud i de tidligere regnskabsår, hvor der blev satset markant på superligafodbold, med store investeringer i spiller- og trænertrup, samt en stor løbende udskiftning på spillersiden. Da kravet om økonomisk stabilitet er væsentligt, har der også været en del ændringer og besparelser på det sportslige plan i denne sæson, især i første halvdel af 2021. Ydermere har vi som klub formået at få gang i salget af vores spillere, hvilket også i fremtiden vil være væsentligt og centralt. Økonomisk stabilitet, spillerudvikling- og salg er hjørnesten i strategien.”


”Der har været en del ændringer i løbet af sæsonen siden vores første kamp i september 2020. Udskiftning af trænere og spillere, har naturligvis givet nogle rystelser i den sportslige stabilitet. Vi tilknyttede derfor Jacob ”Gaxe” Gregersen som sportschef, og opgaven med salg af spillere og trimning af truppen, er startet efter planen, men man skal fortsat forvente, at der sker løbende tilpasninger – og det kommende transfervindue vil ligeledes byde på ændringer i truppen”


”Vi skal være en sælgende klub – en klub, der er i stand til at udvikle talenter og samtidig en klub, som tør sælge de bedste, med troen på at den næste i rækken vil blomstre. Lige præcis spillersalg, kan ikke altid ’times’ til perfektion. Men jeg har fuld tiltro til at vores sportslige sektor og ledelse kommer i mål med vores målsætninger,”


”Vi har en smal trup, som det ser ud nu lige nu. Siden 1. januar har vi sagt farvel til 12 spillere, og har haft en tilgang på 9 spillere, hvor yderligere to spillere i form af Bonnesen og Palm, tilslutter sig truppen fra opstarten af den nye sæson. Så vi har et travlt og meget interessant transfervindue foran os, hvor trænerstaben og spillertruppen til den kommende sæson skal helt på plads. Arbejdet med spillertruppen har været i gang siden januar, og vi er med garanti klar, når der igen bliver fløjtet op – også med en ny cheftræner.”


”Som klub er vi fortsat i udvikling, og denne sæsons manglende sportslige resultater, gør blot at vi skal kæmpe endnu hårdere. Jeg er fuldt ud bevist om hvilket fundament, vi står på. En klub som blev grundlagt i 1910, og med en fantastisk, og til tider turbulent historie, som vi sætter stor ære i at værdsætte. Det ændrer dog ikke ved, at vi som professionel fodboldforretning, skal navigere i et fodbold-univers, som udvikler sig med ekstrem høj hastagtighed. Vi har planer om at blive en anerkendt ”fodbold fabrik”, der ikke blot kan udvikle og sælge spillere, men i særdeleshed, både kan og VIL vinde. En sådan målsætning kræver, at der til tider skal træffes beslutninger, som ikke kan være lige populære eller muligvis rimelige, men det er nu engang præmisserne i fodbold-branchen,"


"Vi har nu fokus på de næste to kampe, og efter sæsonen vil vi komme nærmere ind på, hvad vi sætter af målsætninger for den kommende sæson, både sportsligt og økonomisk. Lige nu skal trænerteamet og spillertruppen have fuld opbakning i de sidste to kampe, inden vi runder sæsonen af,” slutter Allan Ravn.

Sæsonens sidste hjemmekamp spilles lørdag den 22. maj kl. 14:00. Der er mere info om billetsalg onsdag.Foto: Flemming Slabiak