ALLAN RAVN OM SAMARBEJDET MED KOFOEDS SKOLE

Direktøren hos Fremad Amager sætter også ord på samarbejdet med Kofoeds Skole, eftersom det blev publiceret i sidste uge, at Fremad Amager og Øens Erhvervsnetværk går sammen om et økonomisk bidrag til at sikre en dejlig juleaften på Kofoeds Skole:


”Det her samarbejde er vi rigtig stolte af. Modtagelsen fra Kofoeds Skole har været fantastisk under det her forløb. Vi er stolte af at få muligheden for at støtte skolen i en svær tid, og derudover bære logoet på brystet af trøjen.

Sammen med flere samarbejdspartnere i Øens Erhvervsnetværk kan vi være med til at gøre en forskel for 350 socialt udsatte personer,”


”Vi er bekendte med opmærksomheden omkring fodbolden, men vi er endnu mere bekendte med vores ansvar i lokalsamfundet. Fodbolden er med til at samle unge som gamle, og vi vil gerne se udover fodbolden en gang imellem. Vi vil gerne se ind i mennesket, og være med til at gøre en forskel. For os er samarbejdet med Kofoeds Skole ikke en engangsforestilling, men derimod en start på et spændende fælles projekt. Vi vil gerne være mere end fodbolden,” siger direktør, Allan Ravn.


I kan selv give et bidrag til julehjælpen på Holmbladsgade 120 – via deres hjemmeside her:

https://menneskermedmere.dk/udsatjul
  • LinkedIn Social Ikon
  • Facebook App Icon
  • Instagram App Icon
  • Twitter App Icon
© 2017 FREMAD AMAGER ELITE APS
SUNDBYVESTERVEJ 60 / 2300 KØBENHAVN S / +45 28 30 35 18 / info@faelite.dk