ALLAN RAVN: VI SKAL VISE STABILITET - BÅDE SPORTSLIGT OG ØKONOMISK

Om ca. 48 timer skyder vi den nye sæson i gang, med en svær udebanekamp mod FC Helsingør. Vi glæder os, og vi kan garantere at holdet og trænerteamet kommer med alt de har!


Forud for denne sæson er der fokuseret stort på udtrykket. Hårdt presspil, hurtig boldomgang og effektive omstillinger, er noget af det, som der er blevet arbejdet intenst på – og så skal det skal gøre ondt på modstanderne at møde Fremad Amager.


”Jeg er meget tilfreds med den intensitet og gejst, som vi har set i truppen, siden Peter Løvenkrands tiltrådte som cheftræner. Ligeledes har de nye spillere i truppen levet op til vores forventninger, og de ”gamle” i truppen har taget endnu et solidt skridt i den rigtige retning. Truppen er sulten og klar,”


”Det er min ambition at vi skal skabe sportslig stabilitet. Ikke kun i denne sæson, men for fremtiden. Vi skal finde de sande Fremad Amager dyder frem, og ikke gå på kompromis. Hårdt arbejde, attitude og en professionel indstilling skal kunne ses fra første fløjt. Når man trækker Fremad Amager trøjen over hovedet, så betyder det en helhjertet indsats. De spillere som ikke formår at leve op til det, har ingen fremtid i vores klub.

For os betyder sportslig stabilitet, at alle tydeligt kan se, hvad vi står for, og hvad vi vil – hver gang vi er på banen,”


”Målsætningen for sæsonen er at stabilisere os i top-6 i NordicBet ligaen, som efter min mening er den stærkeste division, der nogensinde har været. Aldrig tidligere har der været så mange professionelle hold i den næstbedste række med mange interessante profiler og stærke sportslige set-up. Det bliver med garanti en seværdig og hård sæson,” siger Allan Ravn.


Massive investeringer afløses af økonomisk stabilitet:


”I den kommende sæson har vi ligeledes stor fokus på økonomisk stabilitet. De foregående tre sæsoner investerede vi massivt i forsøget på at komme i Superligaen, hvilket desværre ikke lykkedes. Derfor er det nu bydende nødvendigt at vi arbejder på vores økonomiske stabilitet og fundament, før vi igen rækker ud efter Superligaen. Så man skal ikke forvente at vi går ud i markedet, og køber store spillerprofiler i de kommende transfervinduer. Derimod skal man forvente at vi bygger et stærkt fundament, som kan bære fremtidens ambitioner,”


”Vi ønsker nu at se effekten af de sportslige tilpasninger, vi har foretaget de seneste måneder, og samtidig arbejder vi hårdt på at skabe en endnu bedre fan- og sponsoroplevelse i Sundby Idrætspark.

At skabe en stabil fodboldforretning, økonomisk og sportsligt, er vitalt for fremtiden i Fremad Amager,” slutter Allan Ravn.

”FREMAD FOR FAN – INVITATION TIL ÅBENT ARRANGEMENT”


Vi oplever stor interesse fra vores fans og sponsorer, og derfor er vi klar med et åbent arrangement.


”FREMAD FOR FAN” afholdes torsdag den 12. august kl. 19.00 – 20.30 i Baglokalet (Klubhuset) på Sundbyvestervej 60.


Vi byder på en kold øl eller vand, og et veloplagt panel bestående af Direktør, Allan Ravn, Sportchef, Jacob ”Gaxe” Gregersen og Cheftræner, Peter Løvenkrands. Alle tre mand vil være klar til at besvare de sjove, seriøse og pågående spørgsmål – vi går samtidig i detaljer med målsætninger, spillestil, stadionplaner og meget mere!


Tilmeld dig til arrangementet via Michael Larsen på e-mail:

ml@fa-elite.dk