ALLE KROEN FORLÆNGER SAMARBEJDET

De unge lokale drenge på Alleen i Kastrup, hoppede sidste år ombord på rejsen med Fremad Amager. Efter et enkelt år i netværket har de valgt at gentegne for endnu en sæson.

Selv i en presset periode i restaurationsbranchen, har de ønsket at forblive en del af netværket hos Fremad Amager. Siden de gik ind i netværket har de budt partnerne i Øens Erhvervsnetværk på fantastiske frokostoplevelser med deres danske traditionelle retter. Hjertet banker for Fremad, og drengene er klar til at bidrage med endnu mere opbakning fra sidelinjen:

”Vi har valgt at fortsætte med opbakningen til både holdet og netværket. Vi støtter selvfølgelig op om Øens hold, og håber på at se dem på allerhøjeste niveau. Samarbejdet med klubben har fungeret som det skule, og vi har det rigtig godt i netværket. Det har været rigtig fedt at servere for netværkspartnerne til Pre-Match og andre arrangementer. Derfor har vi forlænget med Fremad Amager,” siger Mark og Mikkel Espersen, indehavere af Allé Kroen.

Læs mere om virksomheden⤵️

https://www.allekroen.dk/

Kontakt Anette Manniche via aj@faelite.dk eller Simon Bonnerup Kristensen via sm@faelite.dk for mere info om netværket i Fremad Amager.