ALTID PÅ HJEMMEBANE – MATCHDAY

I aften kan vi endelig glæde os over opbakning fra vores egne udenfor Sundby Idrætspark, hvor der nu er givet grønt lys til udeholdets fans – og der er stor opbakning til Øens hold, der i aften skal afsted på den korteste tur i NordicBet Ligaen.


Jan Kruse er bedre kendt som Sundby’s stemme, og i aften har han en anden hat på sammen med flere af de hårdtarbejdende Blå/Hvide Engle, der arrangerer busturen til Hvidovre:


”Folk glæder sig sundsygt meget, og det gør jeg os. Vi skal have en fest i bussen og en fest med alle de andre, der kommer på stadion til kampen i aften. Drengene har virkelig brug for vores opbakning, og vi er med dem hele vejen,”


”De her busture på udebane har været savnet længe, fordi det bringer fansene tættere på hinanden. Uanset om man er medlem af en fanklub, eller er dedikeret Fremad-fan, så er der plads til alle - både nye og gamle. Igennem mine syv år på busholdet har der været nogle fantastiske ture med både korte og lange distance. Og lige præcis afstanden til udebanekampen er ikke så væsentlig, fordi folk har en fest, uanset hvor vi skal hen – også selvom man hænger med næbet efter en skidt kamp f.eks.”


”Der er en del nye navne på listen til busturen i aften, og det er virkelig fedt med den opbakning fra fans, der måske ikke normalt er hoppet ombord på bussen. Vi er mere end klar til aftenens kamp i Hvidovre, og vi er 100% bag drengene,” siger Jan Kruse.


Der er stadig mulighed for at købe billetter til aftenens kamp mod Hvidovre i udebaneafsnittet:

https://shop.hvidovrefodbold.dk/kampe/210806_hif-fra


Er man så uheldig at misse kampen på stadion, kan opgøret følges via Fremad-Twitteren eller på Viaplay fra kampstart kl. 18:30.